Preview Mode Links will not work in preview mode

Salesbazen | podcast over sales

Sep 26, 2023

Onze salesbaas van vandaag werkt bij een bedrijf waar elk salesgesprek voelt als de finale van een Champions League finale. Hij geeft leiding aan de sales bij een onderdeel van een van de grootste providers van datacommunicatie voor de gezondheidszorg. We hebben het over de uitdagingen die dat met zich meebrengt. We...


Sep 18, 2023

Onze salesbaas is de commercieel directeur van het beste opleidingsinstituut voor salesorganisaties in Nederland. Hij is dus de baas van mensen die salesbazen opleiden, Salesbaas in het kwadraat dus.

We bespreken de ontwikkeling van ons vakgebied en over de ontwikkeling van jou als salesprofessional. Naast alles wat we...


Sep 13, 2023

Presentator: Hendrika Willemse: "Onze salesbaas van vandaag is iemand die al jong aan zijn ondernemersreis begon. Zijn verhaal is die van een echte salesbaas. Hij bouwde eigenhandig een bedrijf op en verkocht die aan Linden-IT. Tegenwoordig is hij Managing Director en Co-Founder van Linden MX."

Onze gast: (99+) Sander...


Sep 11, 2023

Prof. Willem Verbeke is een specialist op gebied van neuromarketing. Hij studeerde aan de universiteit van Pennsylvania en was 20 hoogleraar Marketing aan de Erasmus Universiteit. We bespreken in dit interview afgunst, veerkracht en de strategie van de underdog in het zakenleven.

 

Onze gast: (99+) Prof. Willem Verbeke...


Sep 6, 2023

Onze salesbaas van vandaag opereert op het grensvlak van sales en digitale marketing in een markt met hevige concurrentie. Hij verkoopt samen met zijn team reclame voor digitale TV kanalen, maar dan voor het buitenland. Denk daarbij aan iTV in de Uk, Rai in Italie, M6 in Frankrijk.

We hebben het over de voor- en nadelen...