Preview Mode Links will not work in preview mode

Salesbazen | podcast over sales

Oct 16, 2020

Hij werkte bij Veenman, Ricoh en Sharp. Hij bouwde eigenhandig een bedrijf op in kopieermachines en verkocht deze aan de grootmacht Itec. Maar dat hij mooie verhalen kan vertellen vind ik het allerleukste aan hem.

 

Na de verkoop van zijn bedrijf ASI, richtte hij zijn pijlen op de koffiemarkt. Hij vertelt in geuren en...


Oct 15, 2020

Als jochie stond hij samen met zijn vader aan het einde van de landingsbaan op Schiphol: vliegtuigen spotten. Zijn liefde voor vliegtuigen heeft hij nooit meer losgelaten. Als ik hem in zijn ogen kijk lijkt het wel of ik kleine Boeing 747's zie weerspiegelen. Maar dat is natuurlijk mijn verbeelding.

Tegenover mij zit...


Oct 13, 2020

Als kind soldeerde hij displays aan elkaar en hielp buren en vrienden met computerproblemen. Hij vroeg daarvoor niet meer dan 10 euro. Geld was niet belangrijk voor hem. Hij werd pas gelukkig van de glimlach op het gezicht van zijn klanten.

Hij ontwikkelde als programmeur de eerste webwinkels van Nederland. Dat maakt...


Oct 12, 2020

Hij haalde zijn MBA in St. Louis en gaf meer dan 30 jaar leiding aan salesorganisaties als Canon en Oce. Momenteel is hij directeur en eigenaar van Canon Business Center Nederland. Hij vertelt over het geheim van salesmanagement en zijn tien principes voor succes.

Sales Legends is een adviesbureau dat...


Oct 1, 2020

Deze audiocursus is onderdeel van de online academy van Salesbazen. Je kunt je hiervoor aanmelden via www.stevensacademy.nl.

Wil je reageren op de inhoud? Stuur dan een e-mail naar josef.stevens@salesbazen.com.

Josef: 06-87608311