Preview Mode Links will not work in preview mode

Salesbazen | podcast over sales

Nov 29, 2021

Onze salesbaas van vandaag zwaaide 13 jaar de scepter bij Xerox als Country Manager Benelux en werkt nu bij de grootste kantoormeubelenleverancier van Europa. We praten over diversiteit in salesteams, het verschil in sales van kopieermachines en kantoormeubilair en zijn adviezen voor sales in de toekomst.


Nov 29, 2021

Rondetafel met de directeuren van Druktemaker, Kbaal en Bitpuma. We spreken over de basis van een Linkedinprofiel, authenticiteit op social media, het verkopen van niet tastbare producten en verdienmodellen die uitsterven.

Starring: Tino Kerdijk, Jon Ruigrok, Dharminder Biharie.

 


Nov 22, 2021

Sales begint bij Nee. Je begint met niets en aan het eind heb je een partnership. Over alles wat daartussen gebeurt gaat mijn gesprek met de salesdirecteur van een bedrijf dat is gespecialiseerd in de cybersecurity. Digitale inbrekers buiten de deur houden dus.

 

Met zijn scherpe geest heeft hij als commerciele...


Nov 15, 2021

Onze salesbaas van vandaag stond 14 jaar aan het roer van Silverside, een bedrijf dat digitaal samenwerken binnen bedrijven organiseert. Hij besloot in juli 2019 om zijn aandelen te verkopen en te verhuizen naar Israel. Hij had alle vrijheid in de wereld en vond als bij toeval zijn nieuwe passie: video...


Nov 8, 2021

Onze salesbaas van vandaag heeft van kletsen haar beroep gemaakt. Ze is geen koffiejuffrouw, maar daar zou ze wel heel goed in zijn. Ze begon haar salescarriere als blogger en vertaler en rolde de sales in als verkoper van bier aan Chinezen en spreekt ze spreekt ook een aardig woordje Chinees. Wist jij wat "Ik hou van...